Go Back   PreThemer Community > Main Category > General Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 02-28-2010, 04:57 AM
toofless toofless is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 65
Default

Quote:
Originally Posted by toofless View Post
you dumbass, there is no feb 29th this year!
yeah... it was a joke...
  #22  
Old 02-28-2010, 04:58 AM
toofless toofless is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 65
Default

Quote:
Originally Posted by toofless View Post
yeah... it was a joke...
oh, i get it now... hehe
  #23  
Old 02-28-2010, 05:20 AM
gitit20 gitit20 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 56
Default

So now the lock screen is strange or not even there just the lock icon? i liked it better when you had the darker lock screen lol not just the icon... is this the way it is for all you too? or is this just something that died on mine
  #24  
Old 02-28-2010, 06:08 AM
veritas06 veritas06 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 328
Default

I've had 2 different lock screens lol. The usual one, then one that had my open card & the lock logo, which i actually liked.
  #25  
Old 02-28-2010, 12:06 PM
bobwill bobwill is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by GrillSgt View Post
Nope, there are a lot of new images, a lot of obsolete image and a few that changed.

PreThemer posted all the changes here. The site has already been updated for the changes.
I was speaking about the directory structure. Now when I download the "ipk" file of my theme, and try to load using WebOS QI, I get an error message about incorrect directory. If I use Preware to install a theme, which I did not create, it gets installed. Hope this makes sense.
  #26  
Old 02-28-2010, 03:25 PM
GrillSgt GrillSgt is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 543
Default

Quote:
Originally Posted by bobwill View Post
I was speaking about the directory structure. Now when I download the "ipk" file of my theme, and try to load using WebOS QI, I get an error message about incorrect directory. If I use Preware to install a theme, which I did not create, it gets installed. Hope this makes sense.
Ok, can't say. I wouldn't expect using WOQI to make a difference.
__________________
Happy Theming!

Themes by GrillSgt thread
See all GrillSgt's themes

Feedback is appreciated. While not required, if you like my themes, please donate a little to show your appreciation for my work. Thx

My Websites (not for profit, but for fun):
GrillSgt's Firepit
BillCanGrill.com
Follow me on Twitter.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.