Go Back   PreThemer Community > Main Category > General Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-08-2010, 02:36 AM
KIPP KIPP is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Question Computer wont recognize phone

every time i plug my phone in and try to ad preware on the webos quick installer the program says for me to connect my phone. i have it in charge only mode and have checked both locations to make sure it was properly connected. and before it started doing that it wouldn't recognize my patches and programs. what do i do and what is wrong with it. i would like to add preware to my phone and remove programs off of my phone.
  #2  
Old 06-09-2010, 01:53 PM
GrillSgt GrillSgt is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 543
Default

I believe you need to put your phone in dev mode.
__________________
Happy Theming!

Themes by GrillSgt thread
See all GrillSgt's themes

Feedback is appreciated. While not required, if you like my themes, please donate a little to show your appreciation for my work. Thx

My Websites (not for profit, but for fun):
GrillSgt's Firepit
BillCanGrill.com
Follow me on Twitter.
  #3  
Old 06-17-2010, 09:01 AM
gitit20 gitit20 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 56
Default

Quote:
Originally Posted by KIPP View Post
every time i plug my phone in and try to ad preware on the webos quick installer the program says for me to connect my phone. i have it in charge only mode and have checked both locations to make sure it was properly connected. and before it started doing that it wouldn't recognize my patches and programs. what do i do and what is wrong with it. i would like to add preware to my phone and remove programs off of my phone.
to put your phone in dev just start typing

"upupdowndownleftrightleftrightbastart"

dev mode will pop up turn it on and reboot all good...
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.